• Nu 40 % korting , gebruik code40 .
  • Gratis verzending vanaf €100 !

 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Identiteit van de ondernemer :

Marrakech Antiek
Noura Dakkouni
Klaproosstraat 27
3600 Genk
België
BTW BE0729666563
Info@marrakechantiek.be
Noor74-2@Hotmail.com
+32477650457

Deze vastgestelde voorwaarden en condities zijn van toepassing bij het plaatsen van bestellingen bij Marrakech Antiek en gaat u akkoord
met de bepalingen en voorwaarden.


-Herroepingsrecht bij levering van producten:

1. Bij de aankoop van producten heeft de koper de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de koper .
Men moet zich schriftelijk binnen de 14 dagen een retour aanmelden dit via mail naar

  Noor74-2@Hotmail.com 
2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of slecht 1 xgebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden.
3. Indien hij/zij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product zonder schade in de originele staat met alle geleverde toebehoren en de originele verpakking het artikel zorgvuldig inpakken en aan de ondernemer retourneren , conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
Bij het terugsturen van het onbeschadigde en ongebruikte product ,vermeld u uw ordernummer.

 

 

– Kosten in geval van herroeping

1. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor zijn rekening.
2. Indien de consument een bedrag met verzendingskosten betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag samen met de verzendkosten zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen de 14 dagen na ontvangst van de terugzending terugbetalen.


-Levering

1. Het risico van beschadiging en/of vermissing van de producten berust tot het moment van bezorging bij de ondernemer, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. De producten zijn voor risico van de koper vanaf het moment van aflevering.
2. Indien het artikel beschadigd is tijdens het moment van bezorging is de koper er verantwoordelijk voor . Daarom raden we sterk aan om enkel af te halen vanwege de breekbaarheid van een antiek product. Indien men toch wenst voor te verzenden is dit op eigen risico.
Uiteraard wordt elke product zeer goed en zorgvuldig ingepakt met de nodige aangepaste verpakkingsmateriaal.
We streven ernaar dat elke bestelde artikel zonder brokken en schade naar de eindbestemming geraakt. Wij zouden het het heel erg spijtig vinden indien het niet zo moest gebeuren !


-Garantie

 LET OP: 1. Wij verkopen handgemaakte artikelen en oude antieke spullen:op deze artikelen geven wij geen garantie!
Onze producten zijn antiek en handgemaakt door ambachtslieden daardoor kunnen er verschillen zijn . Er kunnen krassen of deukjes zijn dat maakt het product niet minder maar authentieke .
Wij staan voor kwaliteit ,onze producten worden zorgvuldig gekozen en gecontroleerd .


-Privacy policy

Marrakech Antiek respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Marrakech Antiek zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen . En zal deze uitsluitend gebruiken :
-bij het uitvoeren van je bestelling
-Om u te kunnen bellen of mailen voor onze dienstverlening te kunnen uitvoeren.
-Om u te informeren voor wijzigingen van onze producten en diensten.
- Om persoonlijke gegevens te kunnen verwerken ,zoals gegevens die we nodig hebben bij onze belastingaangifte.